Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за фаровете на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ за фаровете на 147

Мисла да си сложа лупи ,сам ще ги монтирам но да не разглобвам 2 пъти фара само за размерите ,някои може ли да ми каже размери на лупата която да взема та да пасне на късите на 147 цата стария феис .Колко да е напред и колко е дупката кадето влиза лупата .Пък ако и дадете готини лупи които стават с сигура ще е супер (саитове-може чужди) мерси за хелпа.
    Last edited by seepo; d.m.y г., 21:52.
    Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Слагай 2.5" лупи. Ето как го слагат на фара на 147, но на клипо може да са и 3".

Comment

Да мен знам го тоя клип и как се слагат ма незнам точно какви да зема 2.5 а на пред колко даите например предложение за монтаж може и с линк .10Х

Comment

Дупката си е стандарт. Що се отнася до дълбочината, махни крушката и пъхни една пръчка да отиде до стъклото, после измери и готово. Но е безмислено, както виждаш на клипа си влиза спокойно лупата. Ето ти ги в инчове размерите на 2.5" лупа, само си ги обърни в см.

Comment

А от къде ги поръчвате тези лупи

Comment

Вече ги предлагат в доста магазини и частни лица. Напиши в гугъл "Лупи за вграждане" и ще ти излязат много. Ако знаеш как да пазаруваш през ebay, виж и там, че са на по приемливи цени от повечето продавани у нас.

Comment

аз мисла от китаи да си ги поръчам ок мерси колега

Comment

Working...
              X